Parterapi

Vi har igennem mange år arbejdet med parterapi – både i forbindelse med vanskeligheder i forholdet, såvel som i forløbet efter en skilsmisse.

Mange parforholdsproblemer kan f.eks. vise sig som ensomhedsfølelse og manglende nærhed, skænderier, manglende gnist, konflikter og skænderier, tavshed, seksuelle problemer eller utroskab.

Vi tilbyder endvidere terapi og rådgivning i både forældremyndigheds og samværsproblematikker.

Der kan efter aftale være to terapeuter med til samtalen (en af hvert køn), hvis dette vurderes hensigtsmæssigt. Dette vil være til særskilt pris.

Se mere under Priser og betaling

Konfliktmægling (mediation).

Konfliktmægling er en hjælp til personer i konflikt, til at finde en vej ud af deres uenighed, hvor det søges at undgå at den ene part står som vinder og den anden som taber.

Konfliktmægling kan benyttes til mange typer af stridigheder,

Vi bruger den oftest i forbindelse med uenigheder om forældremyndighed og samværsproblematikker.

Opstår der stridigheder mellem forældre vil det automatisk have en belastende effekt på børnene. Det er nødvendigt at der arbejdes med at begrænse disse konflikter for at mindske belastningen på børnene. Hvor forældrene skændes risikerer børnene at ende som gidsler.

Vi prøver derfor at hjælpe forældrene til at finde deres egne løsninger, der ikke involverer retten eller Statsforvaltningen.

Parterne skal i første omgang prøve at løse problemerne med vores hjælp.