Kontakt Katarina

Konsultation efter aftale på
Mobil tlf. 53 84 34 50
E-mail: katarinahasselbalch@gmail.com

Katarina Hasselbalch

Mit navn er Katarina Hasselbalch, og jeg har været psykolog siden 2007. Jeg er nysgerrig på de virkeligheder vi alle har, og jeg ønsker at give dig nærvær og tryghed til at åbne op og komme i gang med at finde en god vej for dig. Jeg udbyder terapi om fredagen hos Psykologerne i Allerød, desuden med mulighed for online terapi eller at få terapi i naturen. Jeg har erfaring med at det kan give en anden måde at åbne op på, når man kan være i naturen eller hjemmefra.

Jeg har over 15 års erfaring med at arbejde med forældre, børn og unge i en Børne- og Ungerådgivning (også kaldet PPR i nogle kommuner). Der arbejder jeg fortsat med angstforebyggelse i form af Cool Kids grupper (som certificeret behandler). Jeg arbejder desuden med fødselsdepression med sundhedsplejersker, og forebyggende indsatser for børn og unge med depression, angst og adfærdsvanskeligheder i Mind My Mind. Desuden er jeg mentor og superviser for nye inspirerende psykologer.


Emner som dysleksi, neurodiversitet, autisme (unge/voksne der “masker”), høj begavelse, angst (hos børn/unge/familier) og fødselsdepression (hos mænd/kvinder) udforsker jeg med stor interesse.

Psykologen Ditte Ahm (psykolog hos Falck) er også tilknyttet klinikken.

Psykolog Jane Roed er også tilknyttet klinikken.

Se mere på hjemmesiden www.janeroed.dk